In razboiul informatic, expertii CIA si FBI par sa piarda teren. „Teroristul 007“ se joaca de-a soarecele si pisica cu specialistii in IT ai administratiei americane.
Oficialitati americane in lupta contra terorismului sint angajate de peste un an intr-un razboi electronic cu un hacker considerat genial, sustine cotidianul "The New York Times". Necunoscutul foloseste tehnologie de ultima generatie pentru a ajuta organizatia terorista al-Qaeda si alte grupari islamiste. Experti in tehnologia IT, atit din interiorul, cit si din afara administratiei americane, au confirmat ca se fac mari eforturi pentru prinderea unei misterioase "fantome" cibernetice, care se identifica drept "Teroristul 007".

FBI a deschis o ancheta pentru identificarea hackerului, in iulie 2004. "Teroristul 007" joaca un rol important in difuzarea pe Internet a imaginilor terifiante cu decapitarea, in Irak, a unor ostatici americani si de alta nationalitate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.