Fostul parlamentar britanic Lembit Opik, care a fost logodit cu Gabriela Irimia de la Cheeky Girls, s-a apucat de stand-up comedy,

Opik a ramas fara mandatul parlamentar in urma alegerilor de luna trecuta.

Lembit Opik primeste 115 lire sterline pentru un numar de 15 minute la Backstage Comedy Club din Londra.

"De fapt, pierd bani. Sunt in continuare taxat ca si cum as avea salariu de parlamentar. Trebuie sa-mi platesc agentul, iar trenul pana la destinatie ma costa 49 de lire sterline. Pana seara, pierd 37 de lire", a explicat Opik, potrivit NewsIn.

El nu exclude ca aceasta sa devina noua sa cariera. "Daca reusesti sa faci oamenii sa rada, atunci este grozav. Daca nu, atunci ai invatat ceva. Si pot scrie inca un capitol in autobiografia mea", a subliniat Opik.

Faptul ca brusc si-a pierdut slujba este principala sursa de inspiratie pentru materialele sale, sugerand mai ales ca este dispus sa faca orice pentru bani.

"Daca va este foame, este un Burger King dupa colt, dar nu va duceti acolo intre 1.00 si 5.000, pentru ca este acolo un tip care seamana mult cu mine si s-a saturat sa tot auda asta", spune el in numarul sau.

Fostul politician povesteste ca agentul sau, Robert Meakin, a avut ideea. "Singura ta optiune este sa te apuci de stand-up comedy, pentru ca oamenii vor rade oricum de tine", i-a spus el dupa alegeri.

Opik a fost mereu prezentat in ziare ca un personaj amuzant, atat datorita interesului sau pentru asteroizi, cat si datorita vietii amoroase. "Tara s-a saturat de cinism. Unii au incercat sa rada de mine, dar multi rad cu mine. Nu ma voi lasa descurajat de ceea ce spun oamenii sau de cum ma judeca", a conchis fostul parlamentar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.