Cel putin 1.000 de persoane au manifestat ieri in orasul suedez Landskrona, dupa ce o femeie in varsta de 78 de ani a fost ucisa saptamana trecuta, in urma unei dispute privind un loc de parcare, a anuntat politia citata de AFP.
Femeia, care incerca sa isi apere sotul, in timpul unei lupte privind un loc de parcare la un supermarket, a murit dupa ce un tanar a lovit-o cu brutalitate in cap.

Agentia de presa TT a afirmat, potrivit NewsIn, ca cel putin 3.000 de persoane s-au strans in principala piata din Landskrona, cu flori si lumanari. Alti 600 s-au strans intr-una dintre bisericile din oras, pentru o ceremonie impotriva violentei, potrivit cotidianului Sydsvenskan.

Cearta soldata cu moartea batranei a inceput cand sotul acesteia a claxonat un alt sofer, care bloca un loc de parcare. Acesta din urma, in varsta de 23 de ani, a inceput sa il loveasca pe batran, iar cand sotia a incercat sa intervina, a lovit-o cu pumnul in fata, doborand-o la pamant, potrivit politiei.

Soferul a fost arestat si pus sub acuzare, iar un alt barbat a fost inculpat pentru ajutarea suspectului, potrivit TT.

Un caz similar s-a petrecut vineri in Romania, cand un tanar de bani gata din Craiova a omorat un batran pe trecerea de pieton, pe motiv ca traversa prea incet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.