13 persoane au fost ranite miercuri intr-un centru comercial australian, unde un om de afaceri a detonat un dispozitiv explozibil ce continea carburant si material pirotehnic, au anuntat autoritatile citate de AFP.

"A fost o explozie provocata de un amestec de carburant si de artificii", a declarat o purtatoare de cuvant a serviciilor de ambulanta de la Darwin (nordul Australiei).

"13 raniti au fost transferati la spitalul din Darwin, cu rani de la mici taieturi pana la arsuri si intoxicatii legate de emanatii", a spus ea.

Barbatul s-a predat la scurt timp dupa incident si a fost arestat, potrivit politiei.

"Faceam shopping la centrul comercial Woolworths, cand am auzit deodata un vacarm, ca si cum ar fi cazut acoperisul, ca o explozie", a declarat pentru postul public de radio Louisa Ainsworth, informeaza NewsIn.

Postul australian Skynews citeaza un al martor care spun ca oamenii au vazut un barbat impingand un carucior plin cu sticle de carburant si cu artificii, inspre o societate de asigurari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.