Un important om de afaceri rus, Sabtai Kalmanovici, a fost asasinat ieri la Moscova cu o arma automata, a anuntat comisia de ancheta a Parchetului intr-un comunicat, transmite AFP, potrivit NewsIn.
Kamanovici a fost ucis in jurul orei locale 17.00 (16.00 ora Romaniei), cand persoane necunoscute au deschis focul asupra masinii sale, pe o strada din Moscova, precizeaza un comunicat.

"In urma incidentului armat, pasagerul masinii a murit pe loc, iar soferul a fost dus la un spital din ora in stare grava", afirma comisia de ancheta.

Potrivit agentiei Interfax, Kamanovici sponsoriza echipa de baschet feminin Spartak din Vidnoe, localitate situata in apropiere de Moscova.

El s-a nascut in 1949 in Lituania, in perioada respectiva republica sovietica, si a emigrat in Israel impreuna cu parintii sai in 1971. Om de afaceri, el a organizat si turnele din Rusia ale unor staruri precum Michael Jackson, Liza Minelli si Jose Careras, potrivit agentiei ITAR-TASS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.