Politia italiana a descoperit miercuri aproximativ 80 de imigranti, inclusiv romani, care locuiau intr-un singur apartament din Anzio, localitate situata la 57 de kilometri sud de Roma, in conditii igienice precare si riscand oricand o explozie din cauza numeroaselor butelii, relateaza RAI News 24, potrivit NewsIn.
Pe langa romani, in apartament mai locuiau bulgari, tunisieni si marocani. Patru dintre marocani au fost arestati, iar alti sase si un bulgar au fost dusi la un Centru de Identificare si Expulzare. Restul au fost expulzati.

Proprietarul apartamentului, un italian in varsta de 66 de ani, cerea intre 70 si 150 de euro pe luna pentru fiecare persoana. El incasa astfel circa 10.000 de euro pe luna chirie.

Saptamana trecuta, politia italiana a eliberat 48 de romani obligati sa stea in conditii igienico-sanitare precare si sa munceasca la o ferma de anghinare din provincia Foggia (sud-estul tarii). Autoritatile l-au arestat pe proprietarul fermei, acuzat de aplicare de rele tratamente, si pe un roman care ii pazea pe muncitori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.