Un licean a fost usor ranit de un glont miercuri seara in fata scolii sale din Peristeri, in vestul Atenei, a informat joi o sursa din politie, relateaza NewsIn.

Tanarul a fost ranit de un tir neidentificat lansat pe cand discuta cu alti liceeni pe o strada din acest cartier, a spus Ministerul Educatiei, care a deschis o ancheta.

Incidentul intervine in conditiile in care tineretul Greciei protesteaza violent de la uciderea la 6 decembrie, la Atena, a unui tanar de catre un politist.

Circa 50 de tineri au ocupat miercuri dimineata primaria din Ioannina, in timp ce postul municipal de radio si centrul cultural al orasului erau ocupate de marti de catre grupuri de tineri. Tinerii au ocupat cladirea primariei vineri, timp de cateva ore, pentru a protesta fata de uciderea unui adolescent de catre politie la Atena, la 6 decembrie.

Circa 20 de tineri au ocupat marti postul de radio municipal din Ioannina si continuau miercuri sa-si difuzeze propriul program, cerandu-le cetatenilor sa reziste in fata "deformarii din presa".
Centrul cultural local era in continuare ocupat miercuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.