Jurnalistul irakian care a aruncat cu pantofii in George W. Bush la Bagdad are o fractura la brat si la coate si este ranit la ochi si la un picior, a declarat fratele sau, relateaza AFP

"Potrivit informatiilor obtinute de agentii de securitate, Mountazer al-Zadi este in custodia irakienilor in Zona Verde si a fost lovit de personalul serviciilor irakiene de securitate", a spus fratele sau, Durgham, in varsta de 32 de ani.

"Are fractura la brat si la coate, a fost ranit la ochi si la un picior", a subliniat el, fara a preciza cand a suferit jurnalistul aceste rani.

"Este in custodia serviciilor lui Mouaffak al-Roubaie", consilierul irakian pentru securitate nationala, a precizat Durgham.

Jurnalistul irakian Muntazer al-Zaidi a aruncat luni cu pantofii in Bush, numindu-l "caine", in timpul unei conferinte de presa, la Bagdad, un act care l-a facut faimos in intreaga lume, obtinand o ampla sustinere in Orientul Mijlociu.

Jurnalistul a fost arestat imediat si erau vizibile urme de sange in locul de unde a fost tarat afara de catre agentii de securitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.