Secretarul de stat american Condoleezza Rice, aflata in vizita la Londra, i-a cantat la pian reginei Elisabeta, la Palatul Buckingham, au spus responsabili al Palatului, relateaza NewsIn.

Rice, pianista talentata, a cantat Brahms, acompaniata de sotia ministrului britanic de externe David Miliband, Louise, si de trei membri ai London Symphony Orchestra.

Rice a spus ca dorea sa cante in Palatul Buckingham, iar regina i-a propus sa mearga in sala de muzica, a declarat un purtator de cuvant al Palatului.

Regina a asistat la o parte a concertului si apoi i-a oferit lui Rice inregistrarea. Secretarul de stat american va parasi functia la 20 ianuarie.

Condoleezza Rice a cantat de multe ori in public, cu mari nume ale muzicii clasice, ca violoncelistul Yo-Yo Ma. Numele ei, Condoleezza, i-a fost dat de mama sa, profesoara de muzica, inspirat din expresia `con dolcezza` folosita in muzica clasica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.