Fiicele presedintelui american ales Barack Obama au fost invitate sa apara in serialul pentru copii "Hannah Montana", a anuntat luni actorul Billy Ray Cyrus, citat de Reuters.

Actorul, care joaca in serial alaturi de fiica sa Miley, a spus ca le-a invitat pe Malia si Sasha Obama, in varsta de 10, respectiv sapte ani, sa participe la un episod din luna aprilie, potrivit NewsIn.

"Probabil ca vor veni. Noi am facut invitatia", a declarat Cyrus intr-un interviu pentru Access Hollywood. "Stiti ca filmul 'Hannah Montana' va fi lansat in aprilie. Poate ca se va intampla ceva in jurul acelei date".

Rugat sa dea detalii, Cyrus a spus: "Nu pot, nu pot. Trebuie sa pastrez secretul".

"Hannah Montana", in care Miley Cyrus joaca rolul unei scolarite care o viata secreta de vedeta pop, este unul dintre cele mai populare seriale pentru copii din Statele Unite. Serialul are o audienta uriasa si a generat vanzari de produse auxiliare in valoare de un miliard de dolari.

Obama a declarat in interviuri ca Malia este fan al serialului, dar parintii au evitat contactul ei si al surorii ei cu presa, asa ca nu este sigur ca vor fi de acord ca fetele sa apara in serial.

Miley Cyrus, care va implini 16 ani luna aceasta, a marturisit ca nu stie sigur daca oferta a fost deja facuta, dar a adaugat: "Cred ca ar fi dragut sa vina sa viziteze macar platoul de filmare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.