Un pasager beat a provocat incidentul de la bordul avionului rus, situatia este acum sub control, informeaza NewsIn.

"La ora 17.20 (16.20, ora Romaniei), unul dintre pasagerii zborului de la Adler spre Moscova a strigat 'Allah Akbar' (Allah este mare - n.red.) si a anuntat ca zborul a fost deturnat, cerand schimbarea destinatiei (...) spre Viena", a anuntat anterior Interfax, citand o sursa sub protectia anonimatului. Adler este un oras de pe litoralul Marii Negre, in zona majoritar musulmana Caucazul de Nord.

Ulterior, Interfax a informat ca echipajul avionului este in contact cu controlorii aerieni si ca incidentul a fost provocat de un pasager in stare de ebrietate.

"Situatia este sub control", a subliniat sursa din fortele de ordine.

Pasagerul care amenintase cu luarea de ostatici la bordul unui avion rus pe ruta Soci-Moscova a fost arestat , dupa aterizarea aeronavei pe aeroportul Moscova-Vnukovo, au anuntat agentiile ruse. Boeingul 735, care decolase din Soci, a aterizat in siguranta putin mai tarziu decat era prevazut, in urma acestui incident.

Potrivit serviciilor ruse, pasagerul era in stare de ebrietate si sufera de probleme mintale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.