Candidatul favorit la presedintia Americii, Barack Obama, a oferit o prestatie de zile mari in cadrul show-ului gazduit de actrita Ellen DeGeneris, relateza Huffington Post.

Senatorul si-a facut intrarea in platou pe muzica lui Beyonce, mai exact pe melodia "Crazy In Love". Acesta a inceput sa danseze de pe scari, dupa care, "intaratat" de public, si-a continuat show-ul alaturi de gazda emisiunii.

Sotia sa, Michelle, invitata intr-o emisiune precedenta, a demonstrat, la randul ei, ca este o foarte buna dansatoare, "acompaniata" de muzica lui James Brown.

Obama, a carui prestatie nu s-a ridicat la inaltimea sotiei sale, s-a scuzat declarand: "Poate ca Michelle se pricepe mai mult la dans, dar cu siguranta dansez mai bine decat John McCain". Atat publicul cat si Ellen au fost de acord si s-au amuzat de replica faimosului invitat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.