Premiul loteriei din Peninsula, cel mai mare din istoria jocurilor de noroc, a creat ingrijorare in randul asociatiei de protectie a consumatorilor, care solicita anularea extragerilor.
Cel mai mare premiu din istoria loteriei italiene Superenalotto ii atrage nu numai pe italieni, ci si pe europeni de alta cetatenie, dornici sa dea lovitura in contextul actual nesigur. Site-ul lotterwiz.com, care tine evidenta celor mai importante premii loto, sustine ca este vorba despre cel mai mare premiu din lume, intrucat combinatia de sase numere nu a mai fost ghicita de nimeni din luna aprilie a acestui an. Extragerile, care sunt televizate, au loc de trei ori pe saptamana: marti, joi si sambata si sunt urmarite cu sufletul la gura de majoritatea italienilor.

„Fiecare vrea sa fie ocolit de criza care pare sa nu crute pe nimeni“, a declarat pentru Bloomberg Antonio Avalle, un functionar bancar de 36 de ani din Milano.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.