Prestigioasa publicatie londoneza Financial Times a nominalizat in premiera un avocat roman pentru distinctia "Legal Innovator of the Year" 2008.

Florentin Tuca, Managing Partner la Tuca Zbarcea & Asociatii figureaza pe lista scurta a personalitatilor marcante din lumea juridica europeana care ar putea castiga premiul "Legal Innovator of the Year" din acest an, informeaza casa de avocatura printr-un comunicat. Anuntul a fost facut recent de jurnalistii Financial Times intr-o scrisoare oficiala trimisa Tuca Zbarcea & Asociatii.

In 2007, premiul a fost castigat de avocata Mahnaz Malik, care a impresionat juriul cu proiectul "Project Advocate" initiat la Simmons & Simmons vizand acordarea de asistenta juridica gratuita delincventilor juvenili din inchisorile pakistaneze. Anul trecut, premiul a fost ravnit de alti 9 avocati si consilieri juridici nominalizati la aceasta categorie, printre care Jim Rice, Partner la Linklaters; Glen James, Partner la Slaughter and May; Chris Penn, General Counsel la Clifford Chance; Tony Angel, Managing Partner la Linklaters etc.

Castigatorul din acest an va fi anuntat la Londra in cadrul Galei "Financial Times Innovative Lawyers Awards" din seara zilei de 16 octombrie 2008.

Ceremonia va coincide cu lansarea editiei 2008 a raportului "Financial Times Innovative Lawyers" in care vor fi prezentate cele mai inovatoare case de avocatura din Europa.

Conform informatiilor disponibile pe site-ul Financial Times, firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii va fi inclusa in topul FT Law 50, alaturi de alte nume prestigioase, precum: Allen & Overy; Ashurst; Baker & McKenzie; Clifford Chance; CMS Cameron McKenna; DLA Piper; Eversheds; Freshfields Bruckhaus Deringer; Garrigues; Herbert Smith; Linklaters; Lovells; Simmons & Simmons; Slaughter and May; Weil Gotshal & Mangues; Wolf Theiss.

Pentru al doilea an consecutiv, Tuca Zbarcea & Asociatii a intrat in atentia jurnalistilor de la Financial Times, dupa ce in 2007 a fost singura firma din Europa de Est inclusa in raportul "Financial Times Innovative Lawyers", ocupand locul 16 in topul celor mai inovatoare case de avocatura de pe continent.

Gala "Financial Times Innovative Lawyers Awards" de saptamana viitoare va reuni 400 de reprezentanti ai firmelor de top din Europa. Oficialii Financial Times au declarat ca vor fi decernate in total 13 premii de excelenta unor membri de seama ai comunitatii juridice din Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.