Candidatul republican la Casa Alba, John McCain, a lansat marti un spot electoral in care il califica pe adversarul sau democrat drept "ipocrit", provocand o reactie imediata din partea echipei de campanie a lui Barack Obama, relateaza AFP, potrivit NewsIn.
Spotul, disponibil pe site-ul YouTube, critica atitudinea senatorului democrat de Illinois cu privire la criza financiara.

"Cine este Barack Obama?", intreaba o voce din off in spotul de campanie. "La inceput, Obama l-a atacat pe McCain. Apoi, el a spus: "Avem bazele fundamentale care pe termen lung vor ajuta economia sa se dezvolte", continua spotul, prezentandu-l pe Obama in timpul unui miting in Colorado.

"Baze fundamentale solide?", intreaba din nou vocea. "Oare Obama spune ca McCain are dreptate? Sau ca propriile sale atacuri sunt scandaloase? In ambele cazuri, Obama este ipocrit", conchide spotul.

Tabara democrata l-a criticat dur pe McCain pentru ca acesta a declarat in plina criza financiara ca elementele fundamentale ale economiei sunt "solide".

Echipa de campanie a lui Barack Obama a difuzat imediat un comunicat de presa, in care califica acest spot drept o minciuna. Citatul a fost "scos din context", a explicat purtatorul de cuvant al echipei democrate, Jen Psaki.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.