Un jucator de fotbal brazilian, Thiago Jotta da Silva, a decedat intr-un spital din Rio de Janeiro, la sase zile dupa ce a fost torturat de un grup de barbati pusi de fosta sa prietena, informeaza AFP, potrivit NewsIn.
"Inainte sa moara, din cauza ranilor pe care le avea, fundasul clubului din Liga a II-a braziliana Estacio de Sa a povestit politiei ca a adormit dupa ce a fost la prietena lui, Alyne Padula, si au discutat despre un eventual sfarsit al relatiei lor. Fostul jucator al clubului Vasco da Gama, in varsta de 25 de ani, a fost dus apoi pe un teren de fotbal unde a fost torturat de trei barbati, printre care si un cadru militar care era prieten cu matusa prieteni sale. Mai mult, cei trei l-au impuscat de trei ori pe fotbalist, atunci cand acesta a vrut sa fuga", arata sursa citata.

Fosta prietena a fotbalistului, dar si matusa acesteia, Marcia Padula, sunt principalele suspecte in uciderea jucatorului si au fost arestate de politia braziliana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.