Cei mai multi dintre noi doar viseaza la cine delicioase in restaurante de lux, cu preparate naturale si sanatoase, ale caror costuri depasesc lejer 100 de dolari. Totusi, arta culinara ne convinge intotdeauna ca merita nu numai preturi exclusiviste, ci si bacsisuri consistente.
  • Club del Doge, Venetia

Este unul dintre faimoasele restaurante din Italia. Numai un oras romantic si surprinzator precum Venetia putea gazdui un astfel de restaurant, care in ultimii 50 de ani a fost vizitat atat de figurile regale ale Angliei, precum si de foarte multi actori de cinema sau staruri din lumea muzicii. Bucataria mediteraneeana face ca meniul acestui restaurant sa incante simturile clientilor pana la cel mai inalt nivel.

  • Bom Jardim, Lisabona

Nu este inclus in categoria restaurantelor "de fite", insa cu siguranta este foarte popular in Portugalia. La Bom Jardim poti manca cele mai delicioase preparate de pui cu cartofi prajiti din Europa. Este si locul unde poti sa iti faci foarte usor prieteni, deoarece localnicii, care se intalnesc aici de generatii intregi, sunt foarte primitori.
Mai multe restaurante celebre gasiti aici.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.