O banda de traficanti de droguri din Rio de Janeiro se foloseste de crocodili pentru a-i baga in sperieti pe locuitorii cartierelor pe cale „le conduc”, si, cateodata, pentru a face ca trupurile rivalilor ucisi sa dispara, informeaza News.com

„Initial, am crezut ca zvonurile despre traficantii ce detin crocodili fac parte din legenda urbana, dar acum avem dovezi”, au declarat autoritatile locale.

Aceste informatii ies la rampa dupa ce ieri, politia a descoperit si confiscat mai multe reptile carnivore, dintre care unul de 1.5 m, in urma unui raid in mai multe cartiere rau famate din oras.

Cautarile continua, politistii fiind convinsi ca mai sunt crocodili in zona, deoarece cea mai mare parte a celor capturati sunt inca mici.

Locuitorii cartierelor au declarat autoritatilor ca animalele sunt folosite pentru a teroriza si ameninta victimele jefuite, persoanele fiind fortate sa ofere bani traficantilor.

Traficantii sunt suspectati si de faptul ca detin animalele pentru a scapa de probe incriminatorii, folosind trupurile membrilor altor bande de traficanti rivali, ucisi, pe post de hrana pentru crocodili.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.