Un politist insarcinat cu securitatea fostului prim ministru al Angliei si-a uitat pistolul intr-o cafenea Starbucks din centrul Londrei. Femeia-ofiter a fost eliberata din functie, in timp ce autoritatile continua investigatiile in acest caz, relateaza The Sun

Femeia, in varsta de 30 de ani, a lasat pistolul incarcat in toaleta, in timpul pauzei de masa. Arma a fost gasita de un client al cafenelei.

Se crede ca aceasta ar fi lasat arma semi-automata Glock 17 in toaleta, dupa ce si-a scos centura port arma, parasind cafeneaua fara a-si da seama ca a uitat arma in toaleta.

Pistolul a fost descoperit dupa aproximativ 20 de minute, potrivit autoritatilor.

Majoritatea ofiterilor britanici nu poarta arme, ci doar cei insarcinati cu protectia demnitarilor si autorizati de a raspunde cu focuri de arma posibilelor incidente armate.

"Din fericire l-am gasit la timp, dar daca il gasea un copil sau un criminal acest fapt putea avea consecinte teribile. Politistul regreta enorm greseala pe care a facut-o. Era in plina ascensiune profesionala si acest incident s-ar putea sa reprezinte si sfarsitul carierei", au declarat surse din politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.