In urma cu o saptamana, impunatoarea resedinta a unui milionar britanic, Christopher Foster, este incendiata. In urma devastatorului foc, cuplul si fetita lor, in varsta de 15 ani, au fost dati disparuti.

Christopher Foster, sotia sa Jillian si fiica lor Kirstie au fost de negasit, fara a se sti daca erau in casa in momentul inciendului. Autoritatile au asteptat ca vila sa fie declarata sigura pentru investigatii, orice interventie in timpul incendiului fiind imposibila.

La cateva zile, trupul sotiei afaceristului, Jillian, 49 de ani, dar si al unui barbat neidentificat au fost gasite printre ruine. Teste post-mortem au dezvaluit ca sotia miliardarului a fost impuscata in cap, inainte ca de izbucnirea incendiului. In acest moment se fac analize pentru a se afla daca arma detinuta de milionarul britanic constituie arma mortala.

Kirstie Foster, in varsta de 15 ani si tatal sau, 50 de ani, raman in continuare dati disparuti.

Aseara insa, politia a descoperit cateva fragmente din trupul unei alte persoane.

Potrivit autoritatilor, nu se stie cauza mortii persoanei descoperite si nici identitatea acesteia, urmand a se face mai multe teste dupa ce trupul va fi ridicat din zona.

Trei cai si patru caini au fost gasiti morti in diferite parti ale casei, acestia fiind, de asemenea, impuscati inainte ca flacarile sa cuprinda resedinta.

Autoritatile au anuntat ca trateaza acest caz ca o ancheta criminala si ca incediul a fost provocat intentionat.

Familia Foster a fost vazuta pentru ultima oara in noaptea dinaintea incendiului, la un gratar in casa unor prieteni, iar Kirstie a stat online pe internet cu cateva ore inaintea incendiului de dimineata.

Foster a facut avere din izolarea platformelor petroliere. Documente judiciare arata ca firma detinuta de Foster, Ulva Ltd, care se afla in procedura de faliment, era data in judecata de catre un investitor pentru datorii de mii de lire sterline si datora taxe in valoare de 800.000 de lire sterline.

O ipoteza socanta, potrivit careia, afaceristul si-ar fi impuscat familia si toate animalele din curte, inainte de a da foc locuintei, circula in comitatul britanic Shropshire. Potrivit presei britanice, anchetatorii urmaresc o pista conform careia, Foster, inglodat in datorii, ar fi recurs la acest gest extrem dupa ce a constatat ca statul i-a pus sechestru pe casa, pe care a incercat sa o vanda. Nu a putut face aceasta afacere insa fara a solicita acordul autoritatilor legale ce se ocupau de lichidarea firmei sale, aflate in faliment.

O alta varianta luata in calcul de anchetatori este aceea ca familia milionarului ar fi cazut victima razbunarii unei grupari mafiote de la care barbatul ar fi imprumutat bani, fara sa ii dea inapoi la timp, crima-sinucidere fiind doar o inscenare.

Intreaga comunitate este socata de teribilul eveniment. Prietenii si cunostintele, in special cei ai adolescentei, asteapta cu sufletul la gura noi descoperiri in acest caz si deplang moartea mamei sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.