Principalii doi candidati la presedintia SUA, democratul Barack Obama si republicanul John McCain, au participat sambata la un forum religios organizat in statul California
„Bucuros sa va vad“, i-a spus Obama lui John McCain. „Si eu sunt bucuros“, a raspuns candidatul republican. Cei doi senatori au onorat invitatia pastorului Rick Warren de a veni in Biserica Saddleback, din Lake Forest, unde au raspuns separat acelorasi intrebari privind credinta, avortul, casatoriile intre persoane de acelasi sex si saracia.

Fiecare invitat a avut o ora pentru a da raspuns acelorasi intrebari concepute de pastorul Warren, care a jucat rolul de gazda-moderator. Cei doi candidati s-au aflat impreuna pe scena doar un moment, cand Obama i-a cedat locul rivalului sau. In fata unei multimi vadit simpatizante cu McCain, de cateva sute de persoane, Obama, care a vorbit primul, a reusit sa castige audienta si ovatiile acesteia in cateva randuri.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.