Ultimele informatii publicate de Ministerul Afacerilor Externe georgian pot fi consultate pe un site alternativ si pe pagina de web a presedintelui polonez Lech Kaczynski, dupa ce site-ul oficial a fost blocat de hackeri rusi, se arata intr-un comunicat al MAE georgian.

"O campanie de atacuri cibernetice orchestrata de Rusia a perturbat grav mai multe site-uri georgiene, inclusiv cel al Ministerului de Afaceri Externe", se arata in comunicatul MAE georgian, care pune la dispozitie un site alternativ, ce poate fi consultat AICI .

Ultimele informatii din Georgia publicate de MAE georgian pot fi gasite si pe site-ul presedintelui polonez Lech Kaczynski.

"Pe langa ofensiva militara, Federatia Rusa blocheaza si portalurile georgiene de internet. La cererea presedintelui Georgiei, presedintele Republicii Polonia a oferit site-ul sau de internet pentru diseminarea informatiilor", se precizeaza pe site-ul presedintelui Kaczynski.

Presedintele polonez este initiatorul unei declaratii dure la adresa ofensivei ruse in Georgia, semnata si de presedintii statelor baltice.

"UE si NATO trebuie sa preia initiativa si sa se opuna propagarii politicii imperialiste si revizioniste din estul Europei. Federatia Rusa a depasit 'linia rosie' in ceea ce priveste mentinerea pacii si stabilitatii in zona de conflict si in ceea ce priveste apararea cetatenilor rusi in afara frontierelor sale", au declarat presedintii eston, Toomas Hendrik Ilves, leton Valdis Zatlers, lituanian Valdas Adamkus si polonez Lech Kaczynski.

De asemenea, Kaczynski i-a prezentat duminica omologului francez Nicolas Sarkozy, asteptat marti la Moscova si a carui tara se afla la conducerea UE, un plan pentru iesirea din criza din Georgia propus de Polonia, cele trei tari baltice si Ucraina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.