O serie de explozii s-au declansat la cea mai mare fabrica de arme din Bulgaria, situata la Kazanlak, in centrul tarii. Postul public de radio bulgar, citand oficiali din serviciile de protectie civila, a anuntat ca exploziile au fost cauzate de un incendiu izbucnit in apropierea fabricii

Nu s-au inregistrat victime, potrivit postului de radio, care a adaugat ca originea incendiului de la fabrica de arme Arsenal nu este cunoscuta.

Desi, exploziile de la fabrica s-au produs la scurt timp dupa ora 14.00, nu s-au inregistrat victime, potrivit postului de radio, care a adaugat ca originea incendiului de la fabrica de arme Arsenal nu este cunoscuta.
NewsIn a anuntat ca, duminica noapte, inca se mai declansau explozii, devenind din ce in ce mai puternice, si ca ofiterii Protectiei civile nu primisera inca permisiunea sa se apropie de locul accidentului.

Fabrica Arsenal Kazanlak este cea mai mare unitate de productie de munitii si arme usoare din Bulgaria si are circa 5.000 de angajati.

Un incident asemanator a avut loc la inceputul lunii iulie, la un depozit de armament de la Celopecene, la periferia Sofiei, fara a face victime, dar porovocand pagube importante. Politia inca ancheteaza incidentul, care ar fi fost provocat in mod deliberat pentru urmarirea unor interese economice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.