Nu s-au inregistrat victime, potrivit postului de radio, care a adaugat ca originea incendiului de la fabrica de arme Arsenal nu este cunoscuta.

Desi, exploziile de la fabrica s-au produs la scurt timp dupa ora 14.00, nu s-au inregistrat victime, potrivit postului de radio, care a adaugat ca originea incendiului de la fabrica de arme Arsenal nu este cunoscuta.
NewsIn a anuntat ca, duminica noapte, inca se mai declansau explozii, devenind din ce in ce mai puternice, si ca ofiterii Protectiei civile nu primisera inca permisiunea sa se apropie de locul accidentului.

Fabrica Arsenal Kazanlak este cea mai mare unitate de productie de munitii si arme usoare din Bulgaria si are circa 5.000 de angajati.

Un incident asemanator a avut loc la inceputul lunii iulie, la un depozit de armament de la Celopecene, la periferia Sofiei, fara a face victime, dar porovocand pagube importante. Politia inca ancheteaza incidentul, care ar fi fost provocat in mod deliberat pentru urmarirea unor interese economice.