BBDO Worldwide si Proximity Worldwide au realizat un studiu referitor la cazurile in care o partida de sex a fost intrerupta brusc de unul dintre parteneri, pentru a raspunde apelurilor telefonice. Astfel, a fost descoperit ca 14% din posesorii de telefoane mobile admit ca au intrerupt actul sexual ca sa raspunda la mobil.

Dintre acestia, cei mai multi sunt locuitori ai Germaniei sau Spaniei. Cei mai putini provin din Italia, iar SUA detin o proportie de 15% din total. Directorul de comunicare de la BBDO Worldwide are si o justificare: "Lumea e convinsa ca, daca nu raspunde la telefon, cu siguranta va rata ceva important, mult mai important, de exemplu, ca o partida de sex. In plus, contactul telefonic cu diversi asigura un real succes pe plan social". In plus, 52% din intervievati admit ca folosesc mobilul pentru a flirta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.