Un cuplu de rusi din orasul Voronej au fost acuzati ca si-a ucis fiica in bataie in ziua de Craciun pe stil vechi, in incercarea de a o exorciza, transmite joi, agentia de presa RIA Novosti.

Potrivit ultimelor date, Alexandra, in varsta de 25 de ani, le-ar fi marturisit parintilor in ziua de Craciun pe stil vechi (n.r. 7 ianuarie), ca a auzit voci si ca ii este teama sa nu fie posedata de "spirite necurate", relateaza RIA Novosti.

Parintii fetei au hotarat atunci ca o vor exorciza si au convins-o sa bea cinci litri de aghiasma. Insa fiica lor nu a fost in stare sa bea o cantitate atat de mare de lichid, asa ca, tatal ei, Serghei, a tinut-o in timp ce mama sa, Elena, a obligat-o sa bea restul de apa sfintita.

Apoi au batut-o pe tanara pana aceasta a murit, au declarat politistii care au investigat crima. Acestia au mai spus ca parintii se asteptau ca fiica lor sa invie dupa ce ar fi scapat de "demoni".

In timpul exorcizarii, bebelusul Alexandrei si copilul sau de trei ani au fost dusi intr-o alta camera de sora de 13 ani a victimei.

In prezent, parintii tinerei rusoaice sunt evaluati din punct de vedere psihiatric.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.