Expatii din Bucuresti si managerii romani consultati de Wall-Street.ro sunt impotriva violentelor din centrul Capitalei. Cat despre legitimitatea evenimentelor, opiniile sunt impartite.

Citeste mai jos declaratii acordate "la rece" de catre oamenii de business care si-au inceput saptamana de lucru sub zodia incertitudinilor provocate de miscarile sociale din Piata Universitatii, scrie Wall-Street.ro.

Steve Warner, directorul general al companiei farmaceutice MSD Romania, spune ca manifestatiile pasnice reprezinta calea prin care cetatenii de rand pot fi auziti: Protestele vor continua pana cand guvernul va demonstra ca le aude.

Anvergura (inca) redusa a protestelor nu vor afecta in mod important business-urile din Romania, dar, in mod clar, nu au cum sa aduca ceva bun afacerilor din zona, este de parere Stephen Jones, manager expat la Adulmec.ro, firma care are sediul in centrul vechi al Bucurestiului: La nivelul acesta, protestele nu vor afecta in mod important business-urile.

Descopera si alte declaratii ale managerilor despre protestelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.