Frustrarile participantilor la Eurovision se rasfrang si asupra telespectatorilor, care acuza TVR-ul ca le-a inselat increderea.

Pe forumul concursului, gazduit on-line de TVR, cei care au votat prin SMS sau telefon piesele excluse din concurs isi cer banii inapoi, pentru ca voturile lor au fost zadarnice. Melodia "Dracula, My Love" a fost votata de peste 12.000 de ori, conform unor estimari intermediare, ceea ce inseamna incasari de aproape 6.000 de euro pentru postul public, pretul unui SMS fiind de 0,47 euro.

Regulament amanat pentru rating

Bizar. Televiziunea Romana stia cu doua zile inainte de semifinala din 3 februarie ca cele trei melodii, "Dracula, My Love", "Sinada" si "Well-o-wee", au mai fost difuzate inainte de 1 octombrie 2006, contrar regulamentului. Cu toate acestea, a decis sa le difuzeze, preferand sa alcatuiasca o comisie de ancheta imediat dupa ce peste 10.000 de romani si-au sustinut cu bani din propriile buzunare favoritii - Simplu si Andra, artisti care garantau din start si un rating bun al TVR-ului. Dan Manoliu, coordonatorul selectiei nationale Eurovision, se apara spunand ca TVR nu a avut timp sa formeze in pripa o comisie. El pune amanarea pe seama aglomeratiei de probleme care au sufocat organizatorii - eliminarea trupei Indiggo, presupusul plagiat in cazurile "Dracula, My Love" si "Lovestruck".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.