Unul dintre protagoniștii scandalului de duminică seara, din cartierul bucureștean Rahova, le cere scuze polițiștilor.

Cunoscut ca Spartacus, scandalagiul din Rahova a ieșit destul de șifonat după incidentele de duminică seara, iar acum le-a cerut scuze oamenilor legii, într-un mesaj postat pe Facebook.

Deși mesajul nu este cel mai corect din punct de vedere gramatical, acesta lasă să se înțeleagă gândurile autorului: ”Ami pare rau la domni politisti”, a scris Spartacus pe Facebook.

Postarea sa a fost preluată și de cei de la Sindicatul Europol, care au distribuit-o pe pagina de Facebook, cu următorul comentariu: ”După răfuiala de aseară din cartierul Rahova din București, unul dintre protagoniștii conflictului a transmis polițiștilor un mesaj "emoționant".

Încăierare generală în Rahova, în seara de Paște

În prima zi de Paște, în cartierul Rahova din Sectorul 5 al Capitalei, zeci de oameni au făcut o petrecere pe stradă, au ascultat muzică, au făcut grătar și i-au provocat pe polițiști să vină să îi aresteze.

Pentru a calma spiritele, Poliția, Jandarmeria și luptători SAS au fost nevoiți să intervină, după ce, duminică seara, în cartierul Rahova, zeci de oameni au dat o petrecere, care nu respecta restricțiile impuse de autorități pe perioada pandemiei.

Lucrurile au degenerat, iar, pe fondul violențelor, oamenii legii au tras focuri de armă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Aprilie 2020 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.