Social26 Martie 202011:01de Cristina Marin

Lectura de un minut

Premierul Ludovic Orban a anunțat, joi dimineață, că după demisia lui Victor Costache îl propune ministru al Sănătății pe Nelu Tătaru.

”In cursul acestei dimineti, domnul ministru Victor Costache şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii, din motive personale şi profesionale.

- Am luat act de această demisie şi îi voi transmite preşedintelui României Klaus Iohannis pentru a putea să se emită decretul de revocare. Aproape cinci luni de zile, Victor Costache a făcut parte din Guvernul pe care îl conduc. Am făcut echipă şi împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru. Pe de altă parte, o înţeleg şi îi mulţumesc ăentru buna colaborare. În ceea ce priveşte funcţia de ministru al Sănătăţii, îi voi propune domnului Iohannis pe domnul secretar de stat, Nelu Tătaru.

- Voi continua sa intaresc echipa de la MS. Ramanem concentrati pe toate obiectivele stabilite. Intalnirea directiilor de snatate publica pt a face fata nevoielor crescande datorate eipidemiei de cornovavirus

- Urmarim in continuare obiectivele de crestere a capacitatii de diagnosticare

Citeste si:
Victor Ponta cere demisia lui Orban. Ce soluție propune acesta
Victor Ponta cere demisia lui...

- Prioritatile de diagnosticare raman valabile. Continuam ca in diagnosticare sa aplicam aceste reguli care sunt stabilite de Institulul de Sanatate Publica

- De asemena urmarim in continuare apararea spitalelelor. Avem prioritate 0 achizitia de materiale, dispizitive absolut necesare pt a putea proteja angajatii si pacientii din spitale

-Punem in practic planul de pregatire a spitalelor pentru pacientii infectati. - Institutul national de de Sanatate publica a instituit un sistem de diagnosticare stabilind care sunt prioritatile de diagnosticare”, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si:
Costache, delclarații după demisie: ”Voi rămâne în linia întâi în...
Victor Costache, delclarații...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.