Social16 Ianuarie 202009:14

Lectura de un minut

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, sustine ca s-au incheiat interviurile pentru functia de procuror general al Romaniei.

"S-au incheiat interviurile pentru functia de procuror general al Romaniei, organizate de Ministerul Justitiei.
Respect pentru toti candidatii!

Au demonstrat profesionalism si valoare atat la interviu cat si la lucrarile scrise. Parchetele si justitia au nevoie in continuare de ei in prima linie, dincolo de rezultatul selectiei. Sper ca cei care nu vor fi propusi pentru numire, sa nu uite cele de mai sus.

Acum, dupa ce s-a lamurit ca toti isi cunosc meseria de procuror si au vocatia de lider, urmeaza, mai intai, deliberarea cu privire la ce tip de lider este nevoie, in functie de ceea ce s-a intamplat, bine sau rau, in ultimii 10-15 ani in Ministerul Public si ceea ce este de facut in urmatorii 3 ani si mai bine in Ministerul Public.

Refacerea si modernizarea Ministerului Public vor cuprinde un ciclu mult mai lung decat urmatorii 3 ani si fiecare etapa va avea cerintele si provocarile ei.

Citeste si:
Predoiu: O propun pe Gabriela Scutea pentru functia de procuror-sef al
Predoiu: O propun pe Gabriela...

Voi revedea dosarele de candidatura, in special, acum, proiectele de management, voi revizita notitele de interviu si de discutii cu membrii comisiei. Apoi, voi lua o decizie, in termenul fixat.

Inca odata, multumesc candidatilor! Multumesc si membrilor comisiei de interviu, ale caror intrebari si consideratii ulterioare m-au sprijinit sa imi clarific si verific unele constatari personale sau mi-au provocat reflectii binevenite. Sunt convins ca lucrurile vor evolua in aceiasi parametri buni si in cadrul interviurilor pentru celelalte functii", a scris Predoiu pe Facebook.

Citeste si:
Predoiu, despre Sectia Speciala: Modul in care a fost construita este
Predoiu, despre Sectia...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.