Social 17 Mai 2019 14:04
Presedintele Consiliului Judetean, Maricel Popa, a anuntat ca o gradinita din Iasi a fost renovata cu fonduri europene, numai ca una dintre imaginile aparute in spatiul public a devenit virala, intrucat toaleta din gradinita este "open-space".

"Gradinita din satul Rasboieni, comuna Tibanesti, a fost reabilitata si modernizata

Incepand de astazi, copiii din satul Rasboieni, comuna Tibanesti, vom invata intr-o gradinita modernizata, actul educational fiind unul de calitate si similar cu cel din mediul urban.

Cladirea, de 379 de metri patrati, are acum cinci sali de clasa moderne, un cabinet medical, grup sanitar si vestiare, fiind refacute instalatiile electrice, cele sanitare, canalizarea si fiind montata deopotriva o centrala termica noua. Valoarea acestei investitii a fost de 1,057 milioane de lei, fondurile fiind alocate prin Programul National de Dezvoltare Locala I (PNDL).

Gradinita din Rasboieni arata acum asa cum trebuie si cum vor fi cat de curand mai toate unitatile de invatamant din judetul Iasi. Actul educational se va desfasura intr-o cladire moderna, cu clase spatioase, calduroase, atragatoare. Educatia este baza dezvoltarii unei societati, iar noi avem obligatia sa investim in acest sector, sa investim in copiii nostri!", a aratat Maricel Popa pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.