Ana Baniciu se consideră o femeie norocoasă, mai ales după ce a apărut în viața sa Edy Kovacs. Cei doi s-au plăcut, s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar recent aceștia s-au și logodit. Bărbatul a fost convins, încă de la bun început că ar vrea să își petreacă tot restul vieții sale alături de fiica lui Mircea Baniciu și a cerut-o în căsătorie. Așa cum era de așteptat, răspunsul blondinei a fost „Da!”, iar acum cei doi sunt pregătiți pentru marele eveniment. 
 

Ana Baniciu și-a găsit alesul

Încă de când a dat vestea legată de cererea în căsătorie, fanii lor se întreabă când anume va avea loc marele eveniment. Până la momentul actual, cântăreața a fost extrem de rezervată în declarații, dar a considerat că a venit vremea să nu își mai țină admiratorii în suspans, așa că a zis clar că ea și partenerul ei de viață se vor căsători, imediat după ce pandemia de coronavirus va ajunge la final.

Pe lista lucrurilor pe care vrea să le facă anul viitor nu se numără doar unirea destinelor cu Edy Kovacs, ci multe altele legate de cariera sa. În 2022, Ana Baniciu își dorește să cânte mai mult și are planuri în acest sens. A dezvăluit chiar și un mic secret și anume că deja are pregătitele piesele pe care urmează să le lanseze, semn că nu a pierdut deloc vremea și că va fi un an foarte, foarte bun pentru eu din acest punct de vedere.

''Nunta vom face când se va termina pandemia. Avem planuri în schimb pe carieră, dar eu vreau ca în anul 2022 să cânt foarte mult. Am făcut și piesele necesare'', a povestitAna Baniciu, la Antena Stars.

Mai mult de atât, acesta este primul Crăciun pe care îl petrec împreună în calitate de logodnici și, fără îndoială, este ceva special pentru cei doi îndrăgostiți, care au început deja pregătirile.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.