Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dupa demiterea directorului Bancii Nationale de Gene.

"Sunt putini oamenii valorosi si onesti, care sunt dispusi sa isi inchine intreaga viata binelui public.

Dar PNL face acum orice pentru a-i alunga! De tot! In loc sa le ofere tot sprijinul necesar pentru a continua sa construiasca pentru Romania...

Asa cum vor sa scape de Raed Arafat si de SMURD, acesti amatori incompetenti tocmai l-au dat afara pe cel mai bun specialist pe care Romania il avea in domeniul cercetarii genetice vegetale.

Costel Vanatoru era pana azi 'inima' unui proiect nascut cu foarte multe eforturi si munca prin care se dorea reintroducerea semintelor romanesti in agricultura si protejarea a zeci de mii de soiuri autohtone.

Nu a contat ca este doctor in horticultura si un profesionist desavarsit, care si-a dedicat intreaga viata cercetarii. L-au dat afara de la conducerea 'Bancii Nationale de Gene' de la Buzau fara nicio explicatie sau preaviz. Mare rusine!

Pot sa inteleg frustrarea si ura liberalilor pe PSD pentru ca intotdeauna am guvernat mai bine ca ei, dar nu accept razbunarea pe un om care nu are nicio legatura cu lupta politica.

Fiecare zi cu acesti amatori iresponsabili inseamna un dezastru mai mare pentru Romania. Trebuie impreuna sa ii oprim!", a scris Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.