Primarul general Gabriela Firea sustine ca isi doreste o continuare a guvernarii PSD - ALDE.

"Imi doresc sa se poata continua guvernarea PSD - ALDE, imi doresc ca aceasta sa nu fie afectata de conflicte si tensiuni politice, pentru ca activitatea unei primarii este sinergic legata si de activitatea ministerelor. Avem foarte multe proiecte comune cu aceste ministere. Doar daca va dau exemplul relatiei, uneori foarte tensionate, dintre RADET si ELCEN, dar o relatie care ar trebui sa fie de fapt de colaborare si comunicare.

Nu se poate lucra intr-o primarie fara o relatie buna cu Executivul. Este pacat ca au aparut aceste tensiuni si eu le pun pe seama faptului ca suntem deja in campania pentru alegerile prezidentiale si fiecare candidat incearca sa se pozitioneze cat mai bine sau incearca sa cucereasca o piata. (...) Oamenii vor sa avem conducatori si lideri luptatori, oameni care sa aiba principii, idei, proiecte. Dar, la un moment dat, tot acest sentiment de devalmasie generala si de discordie nu cred ca aduce un confort", a declarat Firea, citata de jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.