Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului, a comentat, intr-o postare pe Facebook, solicitarea presedintelui Iohannis de desfiintare a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, ca urmare a criticilor din raportul GRECO.

"Cum sa-ti permiti tu, un politician (sau ”politruc”, dupa propria-ti marturisire) ajuns la Cotroceni din greseala si cu mult noroc ajutat de stele, sa dai indicatii si ordine despre cum ar trebui desfiintata o sectie independenta de investigare a infractiunilor magistratilor, singura, de altfel, condusa de niste magistrati validati de alti magistrati, alesi de toti magistratii din tara?

Dupa ce, timp de 5 ani, ti-ai construit o imagine falsa, repetand mecanic sloganuri despre neamestecul politicului in justitie? Sigur, prostii arondati propagandei care te deserveste nu vad nicio contradictie aici!", a scris Radu Herjeu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.