Maria Grapini a reactionat dupa anuntul ca Macron i-a transmis lui Iohannis ca Franta o va sustine pe Kovesi la conducerea Parchetului European.

"Aud ca Macron ii cere candidatului francez la functia de procuror sef sa se retraga. Pai se poate? Amestec in justitie? Cum poate sa dispuna un presedinte unui cetatean sa se retraga de la un concurs? Se poate ca francezii sa nu-si sustina francezul? Ce treaba are un sef de stat cu un candidat pe persoana fizica? E ca si cum ar interveni presedintele la un concurs pentru un candidat la un post la banca nationala! Si cand aud jurnalisti care acuza guvernul Romaniei ca o sustine pe Kovesi...

Nici nu trebuie sa interfereze guvernele cu un concurs tehnic. Aud acum un liberal neinformat care spune ca este o functie pentru Romania! Alo! Este o functie pentru Europa!", a mentionat Maria Grapini, citata de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.