Ziua de 8 august este o zi cu adevărat specială pentru toată lumea. În Cosmos se deschide portalul 08.08, Portalul Leului care ne ajută să ne conectăm la puterea Universului, să descoperim sensul vieții și să ne aliniem la destinul nostru. Suntem vindecați de tot ce a fost în trecut și începem manifestarea celor mai puternice dorințe pentru a trăi mai frumos ca oricând în momentul prezent.

Ziua de 8 august este probabil cea mai puternică zi a acestei luni pentru că deschide Portalul Leului, care reprezintă răsăritul stelei Sirius, cunoscută și sub numele de Soarele Spiritual. În această perioadă ne putem aștepta la o energie sporită și ne putem concentra pe manifestarea celor mai profunde dorințe și pe reconectarea cu întreaga putere divină a Cosmosului.

Ziua de 8 august a fost considerată o zi spirituală de mii de ani. Steaua Sirius, care este cea mai strălucitoare stea de pe cer, răsare și se aliniază cu Soarele. Acest moment deschide Portalul Leului. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.