Democrat-liberalul Theodor Stolojan a apreciat vineri ca acordul dintre liberali si social-democrati reprezinta o serie de neadevaruri, fiind un document elaborat in graba si superficial.

"Mai rar un document atat de superficial, intocmit in graba si fara consistenta", a spus prim-vicepresedintele PDL despre acordul PNL-PSD.

Stolojan sustine ca vina pentru faptul ca Romania nu are Guvern in momentul de fata nu revine presedintelui Traian Basescu, dupa cum se spune in documentul mentionat, ci lui Mircea Geoana si Crin Antonescu care, in calitate de presedinti de partid, nu au facut nimic pentru ca Parlamentul sa dea un vot asupra listei ministrilor din Cabinetul lui Liviu Negoita, transmite NewsIn.

De asemenea, Stolojan a apreciat ca proiectul de reducere a fiscalitatii al celor doua partide arata necunoasterea fenomenologiei crizei economice in Romania. In plus, democrat-liberalul imputa semnatarilor faptul ca nu au prevazut expres in document mentinerea cotei unice de impozitare. "Ma asteptam sa se spuna limpede despre pastrarea cotei unice de impozitare si mentinerea nivelului actual al taxei pe valoarea adaugata", a spus Stolojan.

Cititi si: Ce presupune "Acordul pentru iesirea Romaniei din criza"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.