Nebunia armelor ia amploare in judetul Dolj. Realizatorul unei emisiuni de la un post de televiziune locala din Craiova a intrat, luni, in biroul prefectului de Dolj, Silviu Dumitru, cu o sabie ninja, spunandu-i acestuia ca a gasit-o sub masina prop
Nebunia armelor ia amploare in judetul Dolj. Realizatorul unei emisiuni de la un post de televiziune locala din Craiova a intrat, luni, in biroul prefectului de Dolj, Silviu Dumitru, cu o sabie ninja, spunandu-i acestuia ca a gasit-o sub masina proprie. Primul om al judetului s-a suparat interzicandu-i acestuia sa mai intre in Prefectura Dolj.

Mihai Stancu este realizatorul emisiunii “Audienta”, de la un post de televiziune din Craiova. Acesta a intrat, luni, in biroul prefectului cu o sabie ninja, reusind sa-l sperie pe Silviu Dumitru. “Am gasit-o sub masina, cand am facut curatenie, si am venit s-o predau domnului prefect, a declarat Stancu. In urma gestului facut de Mihai Stancu, acestuia i s-a interzis intrarea in Prefectura Dolj. “Nu este posibil asa ceva. Nu este sanatos. Pai unde traim?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.