Premiera. Todd Medina aduce in Romania cea mai spectaculoasa si mai dura competitie de fight: "Cage". Nume grele din MMA, Pride, UFC si K1 au anuntat deja ca vor sa se bata la gala organizata de multiplul campion mondial Peter Aerts (K1), Catalin Zm
Premiera. Todd Medina aduce in Romania cea mai spectaculoasa si mai dura competitie de fight: "Cage". Nume grele din MMA, Pride, UFC si K1 au anuntat deja ca vor sa se bata la gala organizata de multiplul campion mondial Peter Aerts (K1), Catalin Zmarandescu (Local Kombat) si Alexandru Lungu (Pride) sunt doar cateva din surprizele pregatite de sotul Ralucai Sandu pentru evenimentul care va avea loc la inceputul lunii aprilie. Dar bomba bombelor este, fara indoiala, revenirea in ring a lui Todd Medina. Decizia a luat-o duminica trecuta, in ziua in care Raluca sarbatorea implinirea a 28 de ani. "Am organizat astfel de gale in SUA, Canada, Mexic, Jamaica sau Japonia si toate s-au bucurat de un succes fulminant. A sosit vremea ca romanii sa vada astfel de gale si live, nu doar la televizor", a declarat, pentru CANCAN, Todd Medina. Televiziuni din SUA, Canada si Japonia au cumparat deja dreptul de a transmite evenimentul care va fi gazduit de orasul Ploiesti. "Cage" nu este pentru cei cu inima sensibila. "Atmosfera in cusca e mai infioratoare decat in ring. Auzi lumea urland si vezi ca, inchis cu tine, adversarul nu are unde sa fuga, mergi peste el. Unul trebuie sa piarda", spune Alexandru Lungu, singurul roman care s-a batut in Pride.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.