In tara
Vremea va continua sa se raceasca, indeosebi in sud si sud-est. Cerul va fi mai mult noros ziua in jumatatea de est a tarii, unde va ploua, iar in Carpatii Orientali vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. In rest, ce
In tara
Vremea va continua sa se raceasca, indeosebi in sud si sud-est. Cerul va fi mai mult noros ziua in jumatatea de est a tarii, unde va ploua, iar in Carpatii Orientali vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. In rest, cerul va fi schimbator, cu ploi izolate dupa-amiaza. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare in sudul si estul tarii, precum si la munte. Temperaturile minime se vor incadra intre 5 si 8 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 17 grade, usor mai ridicate in Oltenia si Muntenia.
La Bucuresti
Vremea se va raci, iar cerul va fi schimbator, favorabil ploii de scurta durata. Vantul va sufla moderat. Temperatura minima se va situa in jurul valorii de 8 grade. Temperatura maxima va fi in jurul valorii de 13 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.