Victor Piturca este foarte ingrijorat de situatia jucatorilor care evolueaza peste hotare, fiind insa multumit de faptul ca Radu Stefan a reusit sa se adapteze in scurt timp la Roma. “Sper sa joace toti fotbalistii din strainatate la echipele
Victor Piturca este foarte ingrijorat de situatia jucatorilor care evolueaza peste hotare, fiind insa multumit de faptul ca Radu Stefan a reusit sa se adapteze in scurt timp la Roma. “Sper sa joace toti fotbalistii din strainatate la echipele lor de club si sa aiba prestatii foarte bune. L-am vazut pe Radu Stefan si pentru primul meci a evoluat foarte bine. A realizat si o performanta foarte mare sa elimine o echipa precum Fiorentina din Cupa Italiei.” Chiar daca grupa de la turneul final este una infernala, „Piti“ nu crede ca ar fi imposibil sa depaseasca faza grupelor, insa recunoaste ca are nevoie si de mult noroc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.