Iubita lui Marius Moga, prezentatoarea Pro Tv Iulia Vantur, nu s-a bucurat prea multa vreme de frumosul ei "delfin negru"- "black flipper", asa cum si-a botezat autoturismul proaspat achizitionat. Blonda nu s-a obisnuit pesemne cu dimensiunile noii
Iubita lui Marius Moga, prezentatoarea Pro Tv Iulia Vantur, nu s-a bucurat prea multa vreme de frumosul ei "delfin negru"- "black flipper", asa cum si-a botezat autoturismul proaspat achizitionat. Blonda nu s-a obisnuit pesemne cu dimensiunile noii ei masini de teren Chevrolet Captiva Sport de vreme ce, exact in a doua zi cand a iesit in trafic, (n.r. - marti, 29 ianuarie) a reusit sa o loveasca. Iulia Vantur mergea pe bulevardul Basarabia din Capitala, in jurul orei 20.00. Nu era foarte aglomerat, motiv pentru care blonda conducea destul de relaxata. Asa se face ca n-a mai fost atenta si s-a apropiat periculos de masina din fata ei, o Dacie Logan condusa de un barbat. La prima frana, accidentul a devenit iminent. Chevroletul 4x4 s-a "infipt" in spatele autohtonei. Barbatul de la volan, deloc impresionat de farmecele blondei Iulia, i-a solicitat prezenta in fata politiei. Pe langa paguba de vreo 10 milioane, iubita Micului Mozart s-a ales si cu trei puncte penalizare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.