Nico este nevoita sa se deplaseze zilnic 70 de kilometri de la Ploiesti in Capitala pentru ca la capitolul financiar nu sta extraordinar, iar o casa in Bucuresti ar fi imposibil de achizitionat. “Dimineata este mai liber, dar dupa trei si juma
Nico este nevoita sa se deplaseze zilnic 70 de kilometri de la Ploiesti in Capitala pentru ca la capitolul financiar nu sta extraordinar, iar o casa in Bucuresti ar fi imposibil de achizitionat. “Dimineata este mai liber, dar dupa trei si jumatate, traficul este infernal. Pot sa fac de la 4 de minute pana la doua ore sau chiar mai mult pe drum. Deocamdata nu am posibilitati sa stau in Bucuresti si sunt obligata sa fac naveta”, spune Nico. Proaspat calificata la preselectiile pentru Eurovision cu doua piese, vedeta spune ca ar fi intr-o adevarata dilema in situatia in care ambele ii vor fi acceptate pentru mai departe. “Nu credeam ca se va ajunge aici si nu stiu ce as face, pentru ca imi plac amandoua piesele la fel de tare. In mod sigur nu m-as prezenta cu amandoua la Eurovision. Trebuie sa aleg doar una, dar e asa de greu...”, se plange Nico.

A fost inscrisa la Eurovision fara stirea sa


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.