Superoferta. Indragostitii pot sa petreaca o noapte de vis intr-o incapere creata de o companie de dulciuri din Belgia Compania belgiana "Godiva" a prezentat la New York ultima sa creatie "dulce", o camera in marime naturala cu totul si cu totul din
Superoferta. Indragostitii pot sa petreaca o noapte de vis intr-o incapere creata de o companie de dulciuri din Belgia Compania belgiana "Godiva" a prezentat la New York ultima sa creatie "dulce", o camera in marime naturala cu totul si cu totul din ciocolata. Rolul de amfitrioana i-a revenit actritei Ali Larter, care le-a dat detalii celor prezenti la eveniment despre fiecare obiect de decor din incapere. "De la candelabru, canapele, scaune si pana la semineu, totul este facut din bomboanele "Godiva". Va asigur ca nu trece nici macar o zi fara sa savurez macar o bucatica din ciocolata asta minunata", a explicat actrita. Odata cu prezentarea oficiala, producatorii au explicat si cum pot intra indragostitii in posesia camerei de vis. Tot ce au de facut este sa cumpere o cutie de bomboane de ciocolata de 23 de dolari. Daca sunt indeajuns de norocosi, vor descoperi alaturi de dulciuri si un mesaj care ii va anunta ca au castigat o noapte de neuitat in dormitorul de ciocolata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.