Autoritatile de la Kiev si-au propus sa urgenteze transformarea Insulei Serpilor in destinatie turistica. Potrivit publicatiei Segodnia, ucrainenii au anuntat lansarea unui circuit turistic Odesa - Insula Serpilor, chiar din aceasta primavara, trans
Autoritatile de la Kiev si-au propus sa urgenteze transformarea Insulei Serpilor in destinatie turistica. Potrivit publicatiei Segodnia, ucrainenii au anuntat lansarea unui circuit turistic Odesa - Insula Serpilor, chiar din aceasta primavara, transmite Antena3. Responsabilul portului Odesa a declarat ca intre oras si insula vor circula zilnic mai multe salupe. Autoritatile ucrainene s-au gandit si la iubitorii de scufundari, asa ca salupele vor face si cateva opriri in cursul acestor voiaje. La randul sau, guvernatorul regiunii Odesa nu exclude posibilitatea ca, in timp, Insula Serpilor sa devina una dintre cele mai atractive destinatii turistice din Ucraina, pe masura ce vor incepe sa soseasca fonduri de la Kiev.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.