Hotii au intrat in seiful bancii dupa ce au spart un zid de rigips care despartea sediul de un fost restaurant si au furat circa 250.000 de lei.

Sucursala din Floresti, judetul Cluj, a fost jefuita ca-n filme in timpul weekendului tr
Hotii au intrat in seiful bancii dupa ce au spart un zid de rigips care despartea sediul de un fost restaurant si au furat circa 250.000 de lei.

Sucursala din Floresti, judetul Cluj, a fost jefuita ca-n filme in timpul weekendului trecut. Infractorii au taiat cu flexul zidul de rigips ce despartea fostul restaurant de sediul Bancii Transilvania, apoi au spart seiful. Furtul a fost descoperit luni dimineata. Echipa de investigatori sosita la fata locului imediat dupa apelul dat la ora 9.15 a constatat disparitia celor aproximativ 250.000 de lei din interiorul seifului.

Potrivit bancii, sistemul de siguranta si supraveghere al bancii functiona si nu a semnalizat nimic ciudat, nici o miscare, astfel incit se poate spune cu certitudine ca banii nu au fost furati prin patrunderea in interiorul bancii, ci direct din seif.

Hotii au lucrat nestingheriti, intrucit nici banca si nici celelalte firme din preajma nu au paznici.

Din primele cercetari, se pare ca hotii au lucrat mai multe zile, probabil de vineri noapte si pina duminica seara. Lipsa urmelor in zapada cazuta in noaptea de duminica spre luni demonstreaza ca jefuitorii terminasera deja treaba duminica seara.

Anchetatorii au deja o pista si sint convinsi ca-i vor prinde curind pe infractori. Surse din preajma anchetei sustin ca este posibila complicitatea cuiva din interiorul institutiei financiare, intrucit modul de operare arata ca hotii stiau exact unde este asezat seiful, dar si cum functioneaza sistemul de supraveghere din interiorul bancii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.