Jerome Kerviel (foto), traderul de la Societe  Generale acuzat ca a comis o frauda de 4,9 miliarde de euro, s-a predat politiei si coopereaza in cadrul investigatiei, a declarat un reprezentant al procuraturii, citat de Reuters. Kerviel, in var
Jerome Kerviel (foto), traderul de la Societe Generale acuzat ca a comis o frauda de 4,9 miliarde de euro, s-a predat politiei si coopereaza in cadrul investigatiei, a declarat un reprezentant al procuraturii, citat de Reuters. Kerviel, in varsta de 31 de ani, s-a predat sambata dupa-amiaza, fiind probabil sa fie retinut timp de 48 de ore inainte ca procurorii sa decida daca il vor pune oficial sub acuzare. „Barbatul ar putea trece printr-un interogatoriu prelungit de Parchet pana luni dimineata. Acesta ar putea fi eliberat daca acuzatiile nu se mentin sau va fi adus in fata unui judecator, varianta care este mai probabila“, au declarat surse judiciare. Kerviel a fost descris de cunoscuti fie ca un geniu, fie ca un angajat mediocru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.