Culise. In ziua in care CANCAN a anuntat oficial "divortul" de fiica presedintelui, Andrei si-a dedicat dupa-amiaza unor tinere studente! "Oficializarea" rupturii dintre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc, anuntata in editia de sambata a cotidianulu
Culise. In ziua in care CANCAN a anuntat oficial "divortul" de fiica presedintelui, Andrei si-a dedicat dupa-amiaza unor tinere studente! "Oficializarea" rupturii dintre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc, anuntata in editia de sambata a cotidianului CANCAN, pare sa nu fi fost un soc pentru fostul "ginere" al presedintelui. Dimpotriva! Hrebenciuc Jr. si-a ocupat dupa-amiaza de sambata cu doua tinere, cel mai probabil studente, pe care le-a luat personal cu masina, un BMW, de la Aeroportul Otopeni si le-a ajutat sa-si care bagajele pana la caminele studentesti unde fetele sunt cazate! Ca sa nu le lase sa astepte in frig, Andrei a ajuns mai devreme la aeroport, in jurul orei 17.00. A parcat in fata la "Sosiri" si a asteptat cuminte, aproape 30 de minute, sa apara cele doua tinere. Galant, le-a ajutat sa puna gentile in portbagaj, apoi, una dintre ele (mai apropiata vizibil de Andrei) a urcat in dreapta langa fostul iubit al Elenei Basescu, iar cealalta in spate. Pe drumul de la aeroport catre Bucuresti, tanara din dreapta a fost numai un zambet! Aproape de 18.30, Hrebenciuc Jr. a lasat-o pe fata din spate in Regie, la un camin studentesc. De acolo, a plecat catre strada Mihail Moxa, la un alt complex studentesc (care apartine de ASE, unde Andrei este proaspat asistent universitar). Tanara din dreapta lui a coborat, moment in care el a dat inca odata dovada de buna crestere. A ajutat-o sa scoata bagajele din portbagaj si, mai mult, sa le duca pana in camera de camin. N-a ramas insa sus, decat putin timp, dupa care a revenit la masina. Asa a incheiat fiul lui Viorel Hrebenciuc o dupa-amiaza care demonstreaza ca, pentru el, exista "viata" si dincolo de relatia cu fiica cea mica a lui Traian Basescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.