Daniela Popa este prima femeie presedinte de partid din Romania. Ea a fost aleasa astazi presedinte al PC, cu 570 de voturi din cele 1200 de voturi valabil exprimate de catre delegatii la congresul extraordinar al conservatorilor si 642 de voturi i

Daniela Popa este prima femeie presedinte de partid din Romania. Ea a fost aleasa astazi presedinte al PC, cu 570 de voturi din cele 1200 de voturi valabil exprimate de catre delegatii la congresul extraordinar al conservatorilor si 642 de voturi impotriva.

Contracandidatii sai Florin Anghel a primit 557 de voturi pentru si 642 impotriva, iar senatorul Sabin Cutas a primit 85 de voturi pentru si 1127 de voturi impotriva.

Fostul lider al PC Dan Voiculescu a fost ales presedinte fondator al partidului, cu 1161 de voturi "pentru" din voturile valabil exprimate de catre delegatii la congresul extraordinar al formatiunii conservatoare.

Codrut Seres a fost ales secretar general al PC primind un numar de 749 de voturi "pentru" si 432 de voturi "impotriva". Contracandidatul sau, senatorul Gavrila Vasilescu a primit 432 de voturi "pentru si 749 de voturi impotriva.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.